top of page

tis 08 dec.

|

Industrigatan 13

Kom och prova på glasfusing en kväll

Prova på glasfusing under 3,5 timmar. Julpyssel står som tema, där du kan tillverka egna tomtar, julänglar, julgranar eller varför inte en fin ljuslykta eller ett fat. Pris 400 kr. Material tillkommer med 75 öre/gram avseende vikten på dina färdiga alster.

Registreringen har stängt
Se andra event
Kom och prova på glasfusing en kväll
Kom och prova på glasfusing en kväll

Tid och plats

08 dec. 2020 18:00 – 21:30

Industrigatan 13, Industrigatan 13, 913 31 Holmsund, Sverige

Om evenemanget

Detta är din eventbeskrivning. Här kan du skriva en kort sammanfattning av ditt event och ytterligare relevant information så att dina gäster vet vad de har att se fram emot.

Överväg att lägga till detaljer om ditt events schema, klädkod och annan relevant information som skulle kunna vara till hjälp för dina gäster. Detta är ett utmärkt tillfälle att beskriva de ämnen som kommer att presenteras eller inkludera en kort biografi för de talare som kommer att medverka på ditt event. Om evenemanget riktar sig mot en specifik publik, se till att nämna det här.

Detta är ett perfekt tillfälle att få folk taggade på ditt evenemang, så tveka inte att visa personlighet och entusiasm! Uppmuntra dina gäster att registrera sig, OSA eller köpa en biljett redan idag för att se till så att de får en plats på just ditt event!

Dela detta evenemang

Evenemangsinfo: Events
bottom of page